eetbuicoach eetbui eetbuien emotie-eten

Ik werk niet met iedereen. Het is belangrijk dat er een klik is tussen ons en dat mijn werkwijze jou aanspreekt. Ik wil geen verkeerde verwachtingen wekken en doe je geen beloften. Alles hangt af van jouw instelling. Als je ja zegt tegen één van mijn trajecten verwacht ik ook dat je er ook echt voor gaat!

Maar als jij:

– in een korte tijd heel veel wilt afvallen
– het bij jouw alleen om de kilo’s gaat
– niet aan jezelf wilt werken
– graag voorgekauwde weekmenu’s wilt
– wil gaan voor een snelle fix
– tijdelijk even extreem anders wilt eten
– niet naar de echte oorzaak wilt kijken
 pillen, shakes of poeders verwacht

Dan verwijs ik je heel graag door naar een collega want dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik vind het belangrijk dat ik jou iets aan mag leren waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Maar als jij:

– lekkerder in je vel wilt komen zitten
– afvallen als een leuke extra ziet
– op langere termijn jouw streefgewicht bereikt
– wilt leren hoe je met je valkuilen om kunt gaan
– wilt leren waarom het voorheen niet is gelukt
– zelf een weekmenu wilt samenstellen
– alles wat jij lekker vindt kan blijven eten
tijd wil investeren om echt aan jezelf wil werken

Dan ben jij klaar om te kiezen voor een leven waarin jij kiest wat je eet i.p.v. andersom! Het leven waar jij diep van binnen al zolang naar verlangt. Een leven waarin jij geen slachtoffer bent, maar de touwtjes weer zelf in handen neemt.

Dan passen wij perfect bij elkaar en ga ik heel graag met jou aan de slag!

Maak een afspraak door een mailtje te sturen naar info@eetbuicoach.nl, of te appen of bellen naar 0620459669.
Je kunt ook heel makkelijk het contactformulier invullen en dan neem ik z.s.m. contact met jou op!

We kijken samen welk pakket het beste bij jou past.