virtuele maagband

Afvallen met de Virtuele maagband

Voor wie is de Virtuele maagband geschikt?

Wat leuk dat je interesse hebt in dit traject! Met de Virtuele maagband kun je op een vrij makkelijke manier in korte tijd veel afvallen.

Het is alleen niet geschikt voor iedereen. Er zijn een aantal voorwaardaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze behandeling. De virtuele maagband is speciaal ontwikkeld voor mensen met een BMI boven de 30, die veel willen afvallen en er ook 100% voor willen gaan.

Uiteraard is geen enkele methode toepasbaar op ieder mens en zo is dat ook met de virtuele maagband. Mensen verschillen van elkaar en ook de eetgewoonten zijn bij iedereen anders.

Hoe werkt een virtuele maagband

Het traject bestaat uit 3 afspraken van 1,5 uur. Hierin ga jij ook 3 x in hypnose. Tijdens de hypnose onderga jij een virtuele maagband operatie. Bewust weet je dat een operatie in werkelijkheid niet gebeurt, maar je onderbewustzijn maakt geen verschil tussen werkelijkheid en fictie.

Hierdoor gaat je onderbewustzijn handelen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Je voelt je daardoor veel sneller vol nadat je wat hebt gegeten. Dit volle gevoel zorgt er voor dat je minder zin hebt om iets te eten, waardoor je ook minder behoefte krijgt om te snaaien. Je zult als vanzelf gaan afvallen omdat je minder kcal binnen krijgt.

Kom ik in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor het plaatsen van een virtuele maagband indien jouw Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is. Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die super goed werkt als jij voldoende gemotiveerd bent. Om te kunnen starten met het virtuele maagband traject moet jij aan een aantal voorwaarden voldoen.

  1. Je hebt een BMI boven de 30
  2. Je bent heel erg gemotiveerd om te starten
  3. Je hebt vertrouwen dat dit jou gaat helpen
  4. Je weet van jezelf dat je tijdens de maaltijden te veel eet
  5. Je bent bereid om je aan bepaalde regels te houden
  6. Je wil er echt voor gaan!

Als jij minstens 5 vragen met “ja” hebt beantwoord, dan kom jij in aanmerking voor deze behandeling en gaat de maagband jou helpen om af te vallen!

Yes ik ga ervoor!!

Als je er voor gaat, dan doorloop je een traject. Het gehele traject bestaat uit 3 behandelingen waarbij je ook 3x in hypnose zal gaan. De meeste mensen ervaren hypnose als prettig en ontspannend.

Tijdens de eerste afspraak vindt een uitvoerig intake gesprek plaats. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat ik van jou verwacht. Aansluitend vindt de eerste hypnosesessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose. Daarnaast is dit een voorbereiding op wat komen gaat.

Tijdens de tweede afspraak bespreken we eerst uitvoerig hoe het met je gaat en daarna wordt in hypnose de virtuele maagband aangebracht. Hierbij wordt een echte operatie zo veel mogelijk gesimuleerd, om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. De tweede behandeling zal 1 of 2 na de eerste behandeling plaatsvinden.

De derde afspraak vindt 4 weken plaats nadat de tweede sessie heeft plaatsgevonden. Tijdens deze afspraak worden de resultaten tot dan toe doorgenomen, worden opnieuw opdrachten geformuleerd en vindt in een sessie het bijstellen van de virtuele maagband plaats.

Investering

Als je even rondkijkt op Internet zul je zien dat de prijzen voor een Virtuele maagband erg hoog zijn. Op dit moment is jouw investering bij Eetbuicoach voor het totale traject van 3 behandelingen €225,- Naast Hypnocoach, ben ik ook Gewichtsconsulent en heb de nodige ervaring en kennis van voeding en afvallen.

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Geldrop of online via Zoom. Heb je interesse, neem gerust contact op via mail, app of telefoon. 

Eetbuicoach
Mariëlle Keijzers
06-20459669 (bel of app)
info@eetbuicoach.nl