afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

Zelf heb ik ooit hypnotherapie gehad in een fase dat ik mijn leven niet echt meer zag zitten. Ik had een nare periode achter de rug en hypnose is toen mijn redding geweest. Vanaf dat moment is er een zaadje geplant, wat nu (eindelijk) tot bloei mag komen.

Ik zie het dan ook als een hele logische stap op mijn hele ontwikkeling. 7 jaar geleden ben ik begonnen als gewichtsconsulent. Met mijn weegschaal onder mijn arm ging ik deur aan deur om mijn cliënten te laten afvallen. Al snel bleek dat deze “oppervlakkige adviezen” over voeding geen blijvende oplossing waren. Ik ben me gaan verdiepen in de achtergrond van het werkelijke eetprobleem d.m.v. diverse opleidingen.

Hoe meer ik mezelf hierin ontwikkelde, hoe duidelijker het voor mij werd dat voeding weinig te maken heeft met het verliezen van kilo’s. De oorzaak ligt maar bij heel weinig mensen zo aan de oppervlakte dat je het alleen met voeding of beweging kunt oplossen.

Dieperliggende problemen en overtuigingen zorgen ervoor of iemand wel of niet blijvend zijn of haar levensstijl kan aanpassen. Hiervoor is meer nodig dan alleen een voedingsschema. Daarom kan afvallen met hypnose een oplossing zijn. Patronen zijn zo hardnekkig, dat het soms jaren kost om er deze te veranderen.

Wist jij dat hypnose de snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier is om permanente verandering in je leven te bereiken?⁠

Als iemand een klacht of probleem heeft, worden vaak alleen de symptomen behandeld. Bij hypnose wordt de veroorzaker en daarmee gevoelens en emoties aangepakt. Ze worden als het waren ge-reset. Hierdoor lossen we het probleem vanuit de wortel op voor langdurende resultaten zonder bijwerkingen. ⁠

60% van alle ziekten hebben een psychische oorzaak. Daarom ligt het voor de hand om emoties en pijn daar aan te pakken waar het is ontstaan; in het onderbewustzijn. ⁠

Vaak kun je met één sessie al het gewenste resultaat bereiken. Het is op heel veel gebieden in te zetten, zowel fysiek als mentaal. ⁠

Inmiddels heb ik me ontwikkeld tot eetbuicoach, mentalcoach, energetisch coach, ervaringsdeskundige op het gebied van eetbuien en specialist in het behandelen van Emotie-eten, facilitator Voice Dialogue. Toch wil soms het “kwartje” nog niet vallen.

Hypnotherapie is daarom de perfecte aanvulling op mijn werk. Met al mijn kennis, ervaring en deskundigheid kan ik nu d.m.v. hypnose meteen naar de kern van jouw probleem om het snel, effectief én blijvend op te lossen, wat de oorzaak ook is. Hypnose is een hele mooie combinatie en aanvulling op het online programma Niet dieten, maar eten.

Neem gerust contact op voor vragen of een gratis oriënterend gesprek.

Eetbuicoach
Mariëlle Keijzers
06-20459669 (bel of app)
info@eetbuicoach.nl