Virtuele maagband hypnose

Virtuele maagband

De virtuele maagband is speciaal ontwikkeld voor mensen met een BMI van 30 of hoger. Het is een methode waarbij in hypnose een virtuele maagband wordt geplaatst, waardoor je maag aanzienlijk wordt verkleind.

Bewust weten we dat een operatie natuurlijk in werkelijkheid niet gebeurt, maar je onderbewustzijn maakt geen verschil tussen werkelijkheid en fictie. Hierdoor gaat je onderbewustzijn handelen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Je voelt je daardoor veel sneller vol nadat je wat hebt gegeten. Dit volle gevoel zorgt er voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten, waardoor je minder behoefte krijgt om te snaaien. Je zult als vanzelf gaan afvallen omdat je minder kcal binnen krijgt.

Hoe gaat het in zijn werk

Als jij besluit om er voor te gaan, plannen we samen alvast de eerste twee consulten in. De andere twee volgen later. Het is de bedoeling dat je alle consulten in één keer en vooraf betaald. Het is een volledig traject en het is niet mogelijk om het in te korten. Het traject bestaat uit 4 afspraken:

De eerste afspraak bestaat uit een uitvoerig intakegesprek. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat ik van jou verwacht. Je ontvangt een werkboekje met opdrachten die we samen doornemen. Hierbij bespreken we ook samen jouw doelen en maken we afspraken. Aansluitend vindt de eerste hypnosessie plaats met als doel je te laten wennen aan hypnose. Ook is dit een voorbereiding op wat komen gaat.

Na twee weken vindt de tweede afspraak plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we opnieuw jouw doelen en kijken in hoeverre jij al aan jouw doelen hebt gewerkt. Daarna wordt de virtuele maagband aangebracht waarbij een echte operatie zoveel mogelijk wordt gevisualiseerd, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn.

De derde afspraak vindt drie tot zes weken na de tweede sessie plaats. Tijdens deze afspraak worden de resultaten tot dan toe doorgenomen, worden opnieuw jouw doelen en opdrachten besproken en gaan we jouw virtuele maagband in hypnose bijstellen.

In de vierde afspraak wordt vooral ingegaan op de reden van jouw overgewicht. Deze bronaanpak zorgt ervoor dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden. Tijdens deze sessie vindt een daarop gebaseerde hypnosessie plaats. Na deze sessie ontvang je een mp-3 om thuis te luisteren.

Geen risico’s

Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Als jij de virtuele maagband laat plaatsen, ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven.

Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezigzijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.

Voor wie is een virtuele maagband geschikt

Kom jij in aanmerking?

1. Je hebt een BMI van 30 of hoger
2. Je weet van jezelf dat je porties wel wat kleiner zouden mogen
3. Je bent voldoende gemotiveerd om er écht voor te gaan
4. Je bent bereid om elke dag een half uur te bewegen
5. Je bent bereid om je voeding aan te passen waar nodig

5x ja? Een virtuele maagband past waarschijnlijk uitstekend bij jou! Als jouw motivatie te laag is, staat voor mij als therapeut jouw belang en gezondheid voorop en maak ik een zorgvuldige afweging. Wellicht zijn andere methoden waar ik mee werk meer geschikt voor jou.

Extra ondersteuning

Heb jij altijd trek of zin om te eten en heb jij daardoor overgewicht? Dan kan een virtuele maagband net dat zetje in de goede richting zijn om die eerste kilo’s te verliezen. Tijdens het hele traject mag je mij altijd appen of mailen met al jouw vragen en zal ik je zo goed mogelijk hierin begeleiden. De combinatie met mijn online-programma is uitermate geschikt om gelijktijdig een gezond voedingspatroon aan te leren.

Zeer effectief

De virtuele maagband is even effectief als de echte maagband die je krijgt bij een operatie, maar is veel minder risicovol en tijdrovend. Een echte maagband wordt aangelegd tijdens een zware operatie, waarbij het herstel relatief lang duurt en de risico’s niet gering zijn. Voor een virtuele maagband hoef je niet eens onder het mes om dezelfde of grotere effecten te bereiken.

Aanbieding

De investering voor een compleet virtuele maagband pakket is nu tijdelijk €300,- . Hiervoor krijg je 4 consulten met daarin voedingsadvies en 4 hypnosessies waarin de virtuele maagband wordt geplaatst. Ook mag je onbeperkt vragen stellen d.m.v. app of mail. En om het nog gekker te maken, in deze toch al gekke tijd: krijg je er nu ook nog tijdelijk het online programma: “Niet diëten, maar eten” gratis bij!!

Meld je aan voor het online programma, zodat je de hele basis van een gezond voedingspatroon al kent én al gaat afvallen. Laat mij even weten dat je ook graag de Virtuele maagband wil en we gaan samen kijken naar geschikte datums voor deze 4 consulten.

Wat krijg je:

Als je besluit een virtuele-maagband traject in te gaan krijg je van mij: ⁠

? 4 consulten met daarin extra aandacht voor jouw valkuilen en de daarbij behorende hypnosessies waarin de maagband virtueel wordt aangebracht. ⁠

? Het 6 weken durende online programma: “Niet dieten, maar eten” voor extra ondersteuning in het voedingsadvies.⁠

? een jaar lang lidmaatschap in de besloten Facebook community met gelijkgestemde. ⁠

? Mogelijkheid voor het stellen van al jouw vragen op het gebied van voeding, eetbuien en Emotie-eten.

Jouw investering voor dit complete pakket is nu tijdelijke slechts €300,-!!

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden, stuur me een berichtje óf start met het online programma zodat je direct al kunt starten.

Eetbuicoach
Mariëlle Keijzers
06-20459669 (bel of app)
info@eetbuicoach.nl