online begeleiding bij afvallen

Mariëlle Keijzers

Hi, ik ben Mariëlle Keijzers, al 24 jaar samen met Bas en moeder van 3 geweldige (bijna) volwassen kinderen.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld tot Eetbuicoach, Hypnocoach, Gewichtsconsulent, Energetisch coach, (Ervarings)deskundige op het gebied van eetbuien en emotie-eten en Facilitator Voice-Dialoog.

Eetbuien

Ik dacht altijd dat ik de enige was. Het was mijn geheim, niemand hoefde dit te weten. Mijn eetbuien heb ik namelijk nooit als een probleem gezien, maar als een oplossing. Ik kon eten wat ik wilde en mijn gewicht kon ik onder controle houden, maar ik was altijd met (wel of niet) eten bezig. Ik las alles over diëten, probeerde ze allemaal uit en heb met mijn gewicht geschommeld tussen de 46 kg en 86 kg. Wat ik ook woog, ik was nooit gelukkig met mijn lichaam.

Door middel van mijn diëten was ik continu aan het vechten tegen de overtuigingen dat ik niet goed genoeg was. Ik wilde bewijzen dat ik discipline had om een dieet vol te houden. Veel vaker schoot ik tekort en hield ik het niet vol. Ik zocht naar manieren om mijn frustratie en andere nare gevoelens te onderdrukken en gebruikte hier eten voor, veel eten.

Afvallen is meer dan anders eten

Om deze reden ben ik in 2013 begonnen aan een opleiding tot gewichtsconsulent. Ik wilde meer weten over het menselijk lichaam en hoe afvallen nou echt werkt. Pas hier ontdekte ik dat ik een eetstoornis had. Wat ik deed was ver buiten hoe het volgens een gezond eetpatroon hoorde. Deze opleiding werd mijn eigen persoonlijke traject.

In 2014 heb ik mijn praktijk (Compliment Voedingsadvies) geopend. Met heel veel passie en plezier heb ik jarenlang vele vrouwen en mannen succesvol mogen helpen met afvallen.

De laatste jaren vinden steeds vaker mensen de weg naar mijn praktijk die al jaren kampen met eetbuien en emotie-eten. Ik merkte dat dat wat ik al die jaren verborgen had weten te houden helemaal niet uniek is, maar dat er vele met mij strijden tegen deze drang naar eten.

Bij deze cliënten ligt mijn hart. Ik krijg energie als ik mensen zie opbloeien. Als ze leren zichzelf te vertrouwen, gaan geloven in hun eigen lichaam en langzaamaan weer van zichzelf gaan houden.

Ik droom ervan om zo veel mogelijk vrouwen (en mannen) te laten inzien dat het écht ook anders kan. Dat het niet nodig is om te vechten tegen eten. Geen schuldgevoel na het eten van een koekje te veel. Met respect naar je lichaam en compassie voor jezelf kun je veel meer bereiken.

Ik werk meestal één op één en dit kan zowel in mijn praktijk in Geldrop als online. Ook heb ik een een Online programma ontwikkeld waarin jij vanachter jouw eigen computer kunt leren, wat voor mij zo belangrijk is geweest.

Succesvol afvallen

In 2019 is Compliment Voedingsadvies overgegaan in Eetbuicoach. Ik geloof namelijk niet dat je succesvol kunt afvallen als je nog niet volledig in jezelf gelooft. Ieder mens bezit een unieke kracht en als je deze weet aan te boren en weer vol in jezelf gaat geloven gaat het afvallen vanzelf ook lukken.

Inmiddels heb ik al 8 jaar geen eetbuien meer en weet dat dit voor jou ook mogelijk is! Ik gun het jou om op een andere manier met jezelf en eten om te gaan zodat jij tijd over houdt voor alles wat belangrijk is in jouw leven!

Relevante opleidingen en nascholingen

Opleiding Gewichtsconsulent, Sonnevelt: 2013
Post HBO Opleiding Mental Coach, Sonnevelt: 2014
Cursus Kind en (op)voeding, Sonnevelt: 2014
Cursus Kind en (opvoeding) Specialisatie: 2015
Post-HBO-opleiding ‘Uit de van van emotie-eten’ Level I, Artiva introductie 2015
Post-HBO-opleiding: Psychologie en Mindfulness bij emotie-eten  Level II, Artiva 2016
Artiva: Emotieregulatie “Omarm je emoties” door dr. Rogier Poels: 2016
Mindfulness Based Cognitive Therapy, Civas: 2016-2017
Opleiding Energetisch systeem Therapeut: 2017-2019
Basistraining coachen met Voice Dialogue, het Balkon: 2018
Hypnotherapie Hypnoworld opleidingen: 2020
Virtuele maagband consulent: 2020
Hypnotherapie en regressie: 2020

afvallen lukt niet

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Mail naar info@eetbuicoach.nl of bel of app naar 06-20459669