online programma afvallen

Een gezonde relatie met je voeding en met jezelf!

In 2 cursussen bestaande uit 12 modules leren hoe jij met meer zelfvertrouwen in het leven staat, anders naar je eetgewoonten kijkt én verlost bent van dat afkeurende stemmetje in jouw hoofd.

Doe nu mee met de online cursus “Uit de ban van Eetbuien” met wekelijks live begeleiding in groepsverband en je krijgt gratis toegang tot de de cursus: “Niet diëten, maar eten”.

Stuur mij als eerste de info!!

Leren hoe jij met meer zelfvertrouwen in het leven staat

Niet door het aanleren van een trucje, maar doordat je jezelf weer waardeert en accepteert. 95% van jouw gedrag doe je onbewust, maar dit gedrag wordt aangestuurd door jouw gedachten. Dus als jij leert hoe jij je gedachten kunt aansturen, kun je ook je gedrag veranderen en daarmee je gewoonten!

Gedragsverandering heb je zelf in de hand en ik wil jou daar graag bij helpen! Door jou de handvaten te geven, de juiste tools en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt, weet ik zeker dat jij elk doel kunt halen waar je van droomt!

ik wil afvallen

In de cursus “Uit de ban van Eetbuien” help ik jou om anders naar jezelf en jouw gewoonten te kijken. Waarom doe je wat je doet en waarom niet wat je écht graag zou willen doen? In deze 6 weken leer jij jouw gedachten ontcijferen en weet jij hoe jij jouw eetpatroon onder controle hebt en kunt stappen in het droomleven dat je voor je ziet.

De cursus “Niet diëten, maar eten” leert jou exact wat jij kunt eten op een dag om je fit, energiek en optimaal te voelen. Je weet hoe jij het gewicht kunt bereiken wat echt bij jou past.

eetbuien emotie-eten eetbuivrij

Wat ga je bereiken:

 • Je eetpatroon sluit aan bij jouw leven en behoeften
 • Je weet hoe jij jouw doel nu wel kunt bereiken
 • Je weet hoe je uit de vicieuze cirkel kunt ontsnappen
 • Je voelt je niet meer schuldig als je iets eet
 • Je weet hoe jij jouw droomleven kunt leven
 • Je staat weer positief in het leven!

Wat krijg je allemaal:

 • 6 modules met videolessen en praktische templates met opdrachten van de cursus “Uit de ban van Eetbuien”
 • 6 modules met videolessen en praktische templates met opdrachten van de cursus “Niet diëten, maar eten”
 • Alles wat jij nodig hebt om een gezonde relatie met jezelf en je voeding op te bouwen
 • Toegang tot de besloten Facebook Community met gelijkgestemde
 • Elke week een groeps coachsessie waarin al jouw vragen beantwoord worden (je hoeft hier niet live bij aanwezig te zijn, want er is altijd een opname)
 • Bonus: 3 motiverende hypnosessies om thuis te beluisteren
 • onbeperkt toegang, zodat je in je eigen tempo beiden cursussen kunt volgen
Niet diëten maar eten

Wat kun je verwachten:

Je krijgt heel veel waarde voor 225 euro omdat ik het vooral in deze tijd belangrijk vind om extra goed voor jezelf te zorgen. De volgende keer dat ik deze cursus aanbied, zal de prijs hoger liggen.

Ik ga op laagdrempelige manier alle informatie met jou delen die ik denk dat jij nodig hebt voor een gezonde relatie met jezelf en je voeding. Dit doe ik op mijn eigen authentieke manier met veel serieus geneuzel, maar ook de nodige humor.

Wanneer jij weet wat de reden is dat jij jezelf op wat voor manier tegen houdt om te groeien als mens, weet je ook welke stappen je moet zetten om écht voor jezelf te kunnen kiezen. Na het volgen van de cursus(sen) heb jij weer de controle over je eigen gedachten en (eet)gewoonten.

Op 22 februari gaat de cursus “Uit de ban van Eetbuien” van start! Met wekelijkse life coaching en hypnosessies. Je krijgt nu éénmalig gratis toegang tot de cursus “Niet diëten, maar eten” waar je nu al (binnen een paar uur na aanschaf) mee aan de slag kunt gaan.

Hoe werkt het:

Wanneer jij hebt betaald voor de cursus, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de besloten leeromgeving. Hier staat de bonus cursus “Niet diëten, maar eten” direct voor je klaar, zodat je meteen aan de slag kunt. Deze cursus bestaat uit 6 opeenvolgende lessen en opdrachten. Ga hier echt mee aan de slag, zodat je echt alles uit de cursus kunt halen.

Binnenkort krijg je per week toegang tot de modules van de cursus “Uit de ban van Eetbuien”. Bij deze cursus zit de wekelijkse life coaching. Ook krijg je als de cursus van start gaat, toegang tot de 3 hypnosesessies.
Ook krijg je lidmaatschap van de online community op Facebook waarin je al je vragen kunt stellen en contact kunt leggen met mede cursisten.

Jouw investering voor de online cursus is

Nu tijdelijk € 225,-

incl. btw
DOEN!

Wat zit er allemaal in:

 

Uit de ban van Eetbuien:

» Week 1: Waar gaat jouw reis naartoe
» Week 2: Saboteurs ontmaskert
» Week 3: Wat houdt jou werkelijk tegen
» Week 4: Geen excuses meer
» Week 5: Creëer jouw ideale leven
» Week 6: Lekker in je vel!

Niet diëten, maar eten:

» Week 1: Wat heeft mijn lichaam nodig
» Week 2: Voeding of vulling
» Week 3: Dagindeling
» Week 4: Schijnhonger of echte honger
» Week 5: Hongersoorten
» Week 6: Wat wil ik echt?

 

Nog even alles op een rijtje:

⊗ De cursus “Uit de ban van Eetbuien” met wekelijkse live coaching gaat binnenkort weer van start! Mocht je interesse hebben, meld je dan direct aan, dan ben je verzekerd van een plekje (maximaal 15 deelnemers). Stuur even een mail, dan krijg jij als eerste de info als de startdatum bekend is!

⊗ Een jaar lang toegang tot de online-cursus. Elke week krijg je toegang tot de volgende module, maar jij bepaalt zelf wanneer je hier mee aan de slag gaat.

⊗ Niet diëten, maar eten kun je direct compleet volgen. Zorg wel dat je genoeg tijd neemt om alle opdrachten te maken, voor optimaal resultaat.

⊗ Filmpjes kijken wanneer het jou uitkomt. Je kunt de informatieve filmpjes een jaar lang zo vaak kijken als je wilt. Soms is het nodig om ze vaker te bekijken om alles echt goed te begrijpen.

⊗ 6 weken lang is er elke week is een online training. Deze zal per dag en tijd verschillen zodat iedereen de kans krijgt om er live bij aanwezig te zijn.

⊗ Opdrachten doen in jouw eigen tempo. Wekelijks krijg je een opdracht die belangrijk is voor die week. Het kan zijn dat je er op dat moment nog niet aan toe bent en dan kun je hem nog even uitstellen. Belangrijk is wel om voor het beste resultaat, alle opdrachten te doen.

⊗ Alles op je gemak na lezen in het bijbehorende werkboek. Naast de opdrachten, staat er veel informatie in het werkboek. Hiermee heb je een altijd een naslagwerk.

⊗ Lidmaatschap voor de online Facebook community. Hierin kun je openbaar of prive al je vragen stellen en je krijgt hierop gegarandeerd antwoord. Aanvullend op de cursus staan ook in de Facebook community filmpjes met aanvullende informatie.

⊗ Een leven dat niet langer bepaald wordt door eten. Hoe zou het zijn als jij een eetpatroon hebt, waarmee jij jouw eigen doelen kunt behalen. Je leert wat bij je past en hoe je op een ‘normale’ manier met voeding kunt omgaan.

⊗ Wil jij naast het volgen van het Online-programma ook nog extra begeleiding? Dat kan hoor, neem contact op voor de mogelijkheden.

⊗ Wil jij meer bespreken en ga jij daarom liever voor een persoonlijk 1-op-1 gesprek, maak dan een afspraak in mijn praktijk in Geldrop. Dit kan met of zonder het volgen van het Online-programma.

Na betaling heb je direct toegang tot het Online-programma