Virtuele maagband traject

Virtuele maagband hypnose

Virtuele maagband traject

Dit virtuele maagband traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die heel graag veel willen afvallen en er ook 100% voor willen gaan. Jij hebt een BMI boven de 30 en bent helemaal klaar om het eens op een totaal andere manier te doen.

Het traject bestaat uit 5 consulten waarbij je 3x in hypnose gaat. Dit is niet eng, maar juist heel erg ontspannen. Zie het alsof je naar een hele mooie film kijkt en even alles om je heen vergeet.

Het totale traject duurt 2-3 maanden waarin we 5 afspraken plannen. Het is een volledig traject en het is niet mogelijk om het in te korten.

Hoe gaat het in zijn werk

Bewust weten we dat een operatie in werkelijkheid niet gebeurt, maar je onderbewustzijn maakt geen verschil tussen werkelijkheid en fictie. Hierdoor gaat je onderbewustzijn handelen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Je voelt je daardoor veel sneller vol nadat je wat hebt gegeten. Dit volle gevoel zorgt er voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten, waardoor je minder behoefte krijgt om te snaaien. Je zult als vanzelf gaan afvallen omdat je minder kcal binnen krijgt.

Week 1:

De eerste afspraak bestaat uit een uitvoerig intakegesprek. Je ontvangt een werkboekje met opdrachten die we samen doornemen. Hierbij bespreken we  jouw doel en maken we afspraken. Aansluitend vindt de eerste hypnosessie plaats met als doel je te laten wennen aan hypnose. Ook is dit een voorbereiding op wat komen gaat. Deze afspraak duurt  1,5 tot 2 uur.

Week 2:

Na één week vindt de tweede afspraak plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we opnieuw jouw doel en check ik of je je aan de gemaakte afspraken hebt gehouden. Motivatie is hierin heel belangrijk. Daarna wordt de virtuele maagband in hypnose aangebracht. Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagbandoperatie heeft daardoor precies hetzelfde effect als een “echte” operatie. Maar dan wel zonder de risico’s en de nadelen van een echte operatie. Deze afspraak duurt 1,5 uur.

Week 3:

We houden contact via mail en app en je kunt me tussendoor zoveel vragen als je wilt. Ook maak jij gebruik van de hypnosessies voor thuis die je op mijn website kunt vinden.

Week 4:

De derde afspraak vindt plaats. Tijdens dit consult ga je niet in hypnose, maar leer ik jou wat je het beste kunt eten om blijvend af te vallen. Je krijgt van mij alle tips en informatie over wat gezonde voeding nu eigenlijk inhoudt en hoe jij dit kunt inpassen in jouw leven. Deze afspraak duurt 1,5 uur.

Week 5:

Ook hier houden we contact via mail en app en je kunt me zoveel vragen als je wilt. Jij maakt gebruik van de hypnosessies voor thuis voor extra motivatie.

Week 6:

In deze week volgt de vierde afspraak. Tijdens deze afspraak worden de resultaten tot dan toe doorgenomen, worden opnieuw jouw doelen en opdrachten besproken en gaan we jouw virtuele maagband in hypnose bijstellen. Deze afspraak duurt 1,5 uur.

Week 7:

Je kunt vragen stellen via mail en app en gaat door met alle veranderingen die je inmiddels hebt geleerd. Vergeet de hypnosessies voor thuis niet.

Week 8:

De vijfde afspraak  is een coachgesprek. We gaan we in op de reden van jouw overgewicht en ik kijk samen naar jou naar de knelpunten. Waar loop je nog tegen aan en wat heb je vandaag nodig om zelfstandig verder te gaan op weg naar jouw gezonde gewicht. Deze afspraak duurt 1 uur.

Investering:

Heb jij altijd trek of zin om te eten en heb jij daardoor overgewicht? Dan kan een virtuele maagband net dat zetje in de goede richting zijn om die eerste kilo’s te verliezen.

Als jij de virtuele maagband laat plaatsen, ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren.  De maagband zal jou helpen om dit makkelijker te maken, omdat je minder honger hebt.

Jouw investering voor dit complete Virtuele maagbandtraject is normaal €450-, maar nu tijdelijk voor de introductieprijs van: €350-.

Aanbod en Tarieven

Online Programma

€ 97,-

 • Online cursus van 6 weken
 • Wekelijks uitleg + werkbladen
 • Toegang tot besloten Facebookgroep
 •  Een jaar toegang tot materialen
 •  Volgen op eigen tempo en tijdstip

 

Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar!

Virtuele maagband traject

Introductieprijs: € 350,-

Uitgebreid intakegesprek

Virtuele maagband operatie

Coachgesprekken

Voedingsadvies op maat

Wekelijks persoonlijk contact

Ruimte en tijd voor al jouw persoonlijke vragen

Het analyseren van jouw voeding

 

Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar!

Één-op-één begeleiding

€ 60,-

 • Persoonlijke begeleiding
 • Consulten in Geldrop
 • Het analyseren van jouw voedingsdagboek (naar wens)
 • Een op maat gemaakt voedingsadvies (naar wens)
 • Voldoende ruimte en tijd voor al jouw persoonlijke vragen
 • Tussendoor onbeperkt appen en mailen met al jouw vragen.
 • Aandacht voor mindfulness, visualisaties en zelfcompassie
 • Voice Dialogue sessies (naar wens)
 •  Hypnotherapie (maart 2020)
 • Consulten van 60 minuten
 •  Afspreken wanneer het jou uitkomt (ook ’s avonds)

 

Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar!

Bel, app of mail me voor een afspraak!

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@eetbuicoach.nl of bel / app naar 06-20459669